Loading...
Δωρεάν αποστολή
Κατάλογος| Πολιτική ηλικίας

Πολιτική ηλικίας

Επαλήθευση ηλικίας στο lostmarycyprus

 

Πρέπει να είστε σε νόμιμη ηλικία καπνίσματος (21 ετών και άνω για πελάτες στις ΗΠΑ) στη δικαιοδοσία όπου διαμένετε για να αγοράσετε προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου από αυτόν τον ιστότοπο. Η παραποίηση της ηλικίας σας με σκοπό την αγορά προϊόντων από αυτόν τον ιστότοπο είναι παράνομη και τιμωρείται από το νόμο. Η αγορά αντικειμένων για λογαριασμό ανηλίκου απαγορεύεται και τιμωρείται από το νόμο και μελλοντικούς περιορισμούς στον ιστότοπό μας.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε πρόσθετη ταυτότητα, όπως κρατική ταυτότητα ή διαβατήριο. Το όνομα στην παραγγελία πρέπει να ταιριάζει με το όνομα στο αναγνωριστικό

 

Αγοράζοντας το κατάστημά μας, επιβεβαιώνετε ότι είστε σε νόμιμη ηλικία καπνίσματος στη δικαιοδοσία στην οποία διαμένετε (21+ στις ΗΠΑ σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό Νόμο).

 

Επαλήθευση ηλικίας

 

Για να υποβάλουν μια παραγγελία, οι χρήστες πρέπει να δώσουν το πλήρες νόμιμο όνομα, τη μόνιμη διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησης και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του αριθμού κοινωνικής ασφάλισής τους. Αυτές οι πληροφορίες επαληθεύονται αυτόματα από λογισμικό τρίτου κατασκευαστή και διασταυρώνονται με δημόσια αρχεία για να επιβεβαιωθεί ότι ο αγοραστής είναι τουλάχιστον 21 ετών. Σε περίπτωση που τα δημόσια αρχεία δεν ταιριάζουν ή δεν επιθυμούν να παράσχουν τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, ο αγοραστής πρέπει να ανεβάσει μια ταυτότητα που δεν έχει λήξει από το κράτος για ανθρώπινη επαλήθευση. Θα σας ζητηθεί να στείλετε ένα ευανάγνωστο αντίγραφο της ταυτότητάς σας με σαφήνεια την ηλικία, το όνομα και τη διεύθυνση αποστολής σας.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε και να ακυρώσουμε την παραγγελία εάν δεν είναι δυνατή η έγκαιρη παροχή της κατάλληλης ταυτότητας.

 

Άρνηση ή Όριο υπηρεσίας

 

Λόγω της φύσης των διαδικτυακών πωλήσεων, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε. Εάν πιστεύετε ότι η άρνησή σας για την εξυπηρέτηση ήταν περιττή, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση customerservice@ lostmarycyprus.com .

 

ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 18+ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.