Loading...
Δωρεάν αποστολή
Κατάλογος| Πολιτική Εγγύησης & Επιστροφών

Πολιτική Εγγύησης & Επιστροφών

Περιορισμένη Εγγύηση

Λάβετε υπόψη ότι τα κιτ ηλεκτρονικών τσιγάρων αποτελούνται από διαφορετικά μέρη και επομένως υπόκεινται σε διαφορετική διάρκεια εγγύησης.

 

  1. Τα κιτ και οι συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου (που χρησιμοποιούν εξωτερικές μπαταρίες) έχουν 6 μήνες εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.

  2. Οι μπαταρίες και τα mod έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής ανάλογα με τη χρήση. Κάθε ένα έχει εγγύηση 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Αυτή η εγγύηση είναι άκυρη εάν η μονάδα έχει σπάσει λόγω κακού χειρισμού ή/και παραβίασης.

  3. Οι καθαριστές, οι ατμοποιητές (γνωστοί και ως πηνία ή κεφαλές), οι λοβοί και οι δεξαμενές είναι αναλώσιμα είδη και δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Ωστόσο, εάν θεωρηθεί ότι είναι νεκρά κατά την άφιξη (ελαττωματικά κατά την παραλαβή) και ενημερωθούμε εντός 7 ημερών από την παραλαβή τους, ενδέχεται να τα αντικαταστήσουμε κατά την κρίση μας.

  4. Ορισμένα εξαρτήματα δεξαμενής ανεξάρτητα από τη μάρκα ή την ικανότητα είναι πιθανό να φθαρούν με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα εξαρτήματα πρέπει να συντηρούνται και/ή να αντικαθίστανται τακτικά για να επιτευχθεί καλή κατάσταση λειτουργίας του προϊόντος.

  5. Τα πηνία, τα ανταλλακτικά δοχεία και οι δεξαμενές έχουν μεταβλητή διάρκεια ζωής. Αυτό μπορεί να είναι μεταξύ 2-14 ημερών, αλλά αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το υγρό, την ισχύ και τη χρήση.

  6. Τα E-Liquids είναι αναλώσιμα είδη, πωλούνται σε σφραγισμένες φιάλες και δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι στην περίπτωση κατασκευαστικών σφαλμάτων ή σφαλμάτων αποστολής από μέρους μας, οπότε θα τα αντικαταστήσουμε.

  7. Οι φορτιστές, οι θήκες φόρτισης, τα καλώδια και τα βύσματα προσαρμογέα τοίχου καλύπτονται από περίοδο εγγύησης ενός έτους (12 μήνες) από την ημερομηνία αγοράς. Εάν ένα αντικείμενο έχει ηλεκτρικό σφάλμα, όπως, ενδεικτικά, αδυναμία εκπομπής φορτίου, θα το αντικαταστήσουμε.

  8. Ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης - Λάβετε υπόψη ότι είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα επιστροφής οποιουδήποτε ελαττωματικού υλικού μιας χρήσης που έχει ανοιχτεί και χρησιμοποιηθεί. Εάν το προϊόν σας κριθεί νεκρό κατά την άφιξη, θα χαρούμε να σας επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής. Όλα τα προϊόντα θα ελεγχθούν από την ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας για να επαληθεύσουμε την κατάσταση DOA και να διασφαλίσουμε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τους όρους της εγγύησής μας χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να αρνηθούμε αντικείμενα που μας επιστράφηκαν και τα οποία δεν πληρούν τις αναφερόμενες απαιτήσεις μας.

 

Λάβετε υπόψη ότι οι εγγυήσεις δεν αποτελούν εγγυήσεις και καλύπτουν μόνο κατασκευαστικά σφάλματα.

 

Εξαιρέσεις εγγύησης

Όλες οι εγγυήσεις που περιγράφονται παραπάνω δεν ισχύουν για:

 

  1. δίκαιη φθορά.

  2. εκούσια ζημιά, μη φυσιολογικές συνθήκες αποθήκευσης ή εργασίας, ατύχημα, αμέλεια από εσάς ή από οποιονδήποτε τρίτο·

  3. αδυναμία σας να λειτουργήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα σύμφωνα με τις οδηγίες·

  4. αδυναμία σας να πραγματοποιήσετε κανονική συντήρηση των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του τακτικού καθαρισμού των εξαρτημάτων και των συνδετήρων.

  5. οποιαδήποτε αλλαγή ή επισκευή από εσάς ή από τρίτο μέρος που δεν είναι από τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές μας. ή

  6. οποιαδήποτε προδιαγραφή παρέχετε

 

Αυτό δεν επηρεάζει τα νόμιμα δικαιώματά σας σε σχέση με προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή όχι όπως περιγράφονται. Συμβουλές σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας είναι διαθέσιμες από το τοπικό Γραφείο Συμβουλών Πολιτών ή το γραφείο Προτύπων Συναλλαγών.

 

Ελαττωματικά ή κατεστραμμένα εμπορεύματα

Στην απίθανη περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό, πρέπει να ενημερώσετε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας εντός 24 ωρών από την παραλαβή των προϊόντων. Οποιεσδήποτε αξιώσεις γίνονται μετά από αυτή τη χρονική περίοδο ενδέχεται να μην γίνονται δεκτές. Παρακαλούμε μην πετάξετε κανένα αγαθό πριν αναφέρετε το ζήτημα, καθώς ενδέχεται να απαιτήσουμε αριθμούς παρτίδας, φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία ή/και να ζητήσουμε να μας επιστραφεί το προϊόν.

 

Με την παραλαβή των ελαττωματικών προϊόντων, θα ελέγξουμε και θα ελέγξουμε το προϊόν. Εάν το προϊόν διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό, θα σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση εντός 30 ημερών. Όλες οι επιστροφές χρημάτων θα διεκπεραιωθούν χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την υποβολή της παραγγελίας. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, θα εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών εξόδων σας ή ανταλλαγή με ένα εναλλακτικό προϊόν της επιλογής σας.

 

Εάν τα αγαθά θεωρηθούν ότι δεν είναι ελαττωματικά ή η ζημιά προκαλείται από κακή χρήση, τυχαία ζημιά ή φθορά, δεν θα εκδώσουμε αντικατάσταση ή θα λάβουμε πίστωση και θα είστε υπεύθυνοι για όλα τα έξοδα που προκύπτουν για την επιστροφή των αγαθών σε εμάς.

 

Ενδέχεται να σας κάνουμε περαιτέρω ερωτήσεις είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιστροφών ή να δώσουμε συστάσεις σχετικά με τη χρήση του προϊόντος για τη μείωση τυχόν περιττών επιστροφών. Παρακαλούμε βοηθήστε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών παρέχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε ελάττωμα που έχει αναφερθεί.

 

Επιστροφές & Επιστροφές χρημάτων

Επικοινωνήστε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών προτού επιστρέψετε οποιοδήποτε αγαθό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας δοθεί ένας αριθμός Εξουσιοδότησης Επιστροφών Εμπορευμάτων (RMA) που πρέπει να συμπεριληφθεί στα επιστρεφόμενα είδη.

 

Εάν είστε κάτοχος λογαριασμού, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αριθμό RMA πραγματοποιώντας σύνδεση στον λογαριασμό σας, επιλέγοντας Οι επιστροφές μου και ακολουθώντας τα βήματα. Εάν είστε επισκέπτης χρήστης, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αριθμό RMA κάνοντας κλικ εδώ.

 

Τυχόν αυτόκλητες ή μη εξουσιοδοτημένες επιστροφές μπορεί να διατεθούν. Αυτήν τη στιγμή διαθέτουμε ένα σύστημα WEEE (Απορρίμματα Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού) που σας επιτρέπει να επιστρέψετε τα παλιά ανεπιθύμητα ηλεκτρικά σας είδη: μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

 

Δεν φέρουμε ευθύνη για αντικείμενα που χάνονται ή καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Συνιστούμε την αποστολή επιστροφών μέσω καταγεγραμμένης μεθόδου παράδοσης, πλήρως ασφαλισμένη για την πλήρη αξία των εμπορευμάτων, διασφαλίζοντας την πληρωμή του σωστού ταχυδρομικού ποσού. Έχετε καθήκον να φροντίζετε εύλογα τα αγαθά ενώ βρίσκονται στην κατοχή σας.

 

Οι επιστροφές πρέπει να παραληφθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών από την επικοινωνία με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Εάν ένα προϊόν δεν επιστραφεί εντός αυτού του χρονικού πλαισίου, ενδέχεται να μην μπορούμε να το αποδεχθούμε.

 

Μόλις λάβουμε το επιστρεφόμενο αντικείμενο, θα το ελέγξουμε πλήρως για να επαληθεύσουμε τη βλάβη. Αφήστε έως και 5 εργάσιμες ημέρες για να ελεγχθεί και να αποσταλεί η αντικατάσταση ή να εκδοθεί η πίστωση.

 

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα συσκευάζονται με ασφάλεια και αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση, με το RMA (εάν υπάρχει), το πλήρες όνομα, τον αριθμό της αρχικής παραγγελίας και τον λόγο επιστροφής γραμμένο στο εξωτερικό:

 

Διεύθυνση Επιστροφών: Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του email-box μας.

 

Η υπόσχεση του πελάτη μας

lostmarycyprus.com επιθυμεί να είναι ένας οργανισμός που βάζει πρώτα τις ανάγκες του πελάτη. Το προσωπικό μας δεσμεύεται να παρέχει μια ανταποκρινόμενη και επαγγελματική υπηρεσία. Υποσχόμαστε:

 

  1. να ενεργείτε με επαγγελματικό τρόπο και να είστε πάντα ευγενικοί

  2. να διεκπεραιώσει το ερώτημά σας άμεσα ή να εξηγήσει τον λόγο οποιασδήποτε καθυστέρησης

  3. να ακούσω και να ζητήσω τις απόψεις σας

  4. να κρατήσουμε τις όποιες υποσχέσεις μας

  5. να είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς και να εξηγούμε ξεκάθαρα τις αποφάσεις μας

  6. να ζητάμε συγγνώμη όταν κάνουμε λάθος και να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους

  7. να αποδεχτείτε το δικαίωμά σας να διαμαρτυρηθείτε και να εγγυηθείτε μια πλήρη έρευνα και σκεπτόμενη απάντηση

  8. να αντιμετωπίζουμε εσάς και τα δεδομένα σας με σεβασμό